Celinda Scheepers uit Eindhoven zoekt muzikanten en zangeressen voor heroprichting van een band. Ze schrijft ons:

Allereerst zoekt ik zangeressen met zangervaring. Het gaat om meerstemmige zang. (driestemmig) Ervaring hierin is aangeraden, maar niet per se noodzakelijk. Een goede solostem is van belang (stemtest).

Instrumentaal moet het zeker ook de moeite waard worden. Ik ben op zoek naar muzikanten met eigen inbreng en die experimenteel durven zijn. Het liefst een accordeonist of gitarist o.i.d. Het zou fijn zijn, als deze ook zelf muziek zou kunnen schrijven.

We maken eigen nummers geschreven uit verschillende folk inspiratie bronnen. Dit is zeer divers, van iers tot scandinavisch tot balkan en verder. Maar alles wel in een eigentijds jasje. Ook is het de bedoeling, dat het een mix wordt met wereldinvloeden. Zo speel ik zelf de Australische didgeridoo, de Afrikaanse Udu en Bongo's en verder de Brasiliaanse Berimbao. Ook speel ik Bohdran en tin whistle. En momenteel ben ik ook de componist en arrangeur.

Reeds aangeboden hebben zich twee zangeressen (eigen begeleiding op gitaar of darbuca) en een violist.

Voor meer informatie kan je me mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen: 06-18656192.
Celinda Scheepers, Eindhoven