Op het balfolk-forum mota.xs4all.nl staat onderstaande oproep van Hans Hoosemans voor een opvolg(st)er van violiste Nicoline Soeter, die aan het eind van dit jaar de groep Wè-nun Henk gaat verlaten.

Nicoline, violiste van Wè-nun Henk, stopt aan het eind van het jaar met de groep. De opvolging was geregeld, maar gaat helaas niet meer door. Vandaar dat ik het maar eens op dit forum probeer.

Gezocht: violist(e) voor Wè-nun Henk. Ik ga er een beetje vanuit dat de groep wel enige bekendheid geniet, maar mocht dit niet zo zijn: zie www.we-nunhenk.nl.

WH bestaat 10 jaar, speelt traditionele muziek uit Nederland en Vlaanderen, maakte 3 cd's, is bezig met de 4e, speelt gemiddeld 1x per maand (palmares: gooikoorts, folkwoods 2x, folkfestival tilburg (een keer of 4), beleuvenissen leuven, melkweg, 013, effenaar, BoinK 2x, elastiekmuziek (in 2006 voor de 3e keer), theatertoer met dommelvolk etc.)

Wij vragen wel enigszins een beetje nivo (nico is een erg goeie violiste moet u weten), bij voorkeur afkomstig uit het zuiden des lands (we zijn nu al verspreid over tilburg, antwerpen en leuven), en affiniteit met het genre.

Reacties en/of vragen bij ondergetekende: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

nicoline soeters
Nicoline Soeter, foto Ronald Rietman