De producer van het tv-programma Weddingplanner is op zoek naar een bandoneonspeler die een tango kan spelen. Het is op heel kort termijn want de opnames zijn aanstaande woensdag 26/10 in Hoensbroek.


Hier het verzoek:

Voor het televisieprogramma De Weddingplanner ben ik op zoek naar een bandoneonspeler die een tango kan spelen. Het is op heel kort termijn want de opnames zullen as woensdag plaatsvinden.
De Weddingplanner is een programma voor de Evangelische Omroep waarin onze presentator, Marc Dik, stellen helpt bij het organiseren van hun bruiloft. In dit geval helpt hij Cindy & Rob. Rob wil graag trouwen met zijn grote liefde Cindy. Achter deze wens is enige 'druk' komen te staan omdat de vader van Cindy ernstig ziek is. Wij hebben alles op alles gesteld om de bruiloft binnen twee weken te organiseren. Die is nu aanstaande woensdag 26 oktober in Hoensbroek. De Vader van Cindy houdt erg van dansen waaronder de Tango. Dit doet hij dan ook regelmatig met zijn dochter. Ons lijkt het mooi dat dit onder begeleiding van een bandoneonspeler op de bruiloft zo tussen 18.00u -19.00u kan plaatsvinden

Ik hoop dat u ons hierbij kunt helpen. Mocht u andere suggesties hebben voor muzikanten zijn deze ook welkom!

Ik kijk uit naar uw reactie!

Vriendelijke groet,
Esther Blom, Producer (tel. 035-6263000 men kan vragen naar Esther Blom) E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.