De Nederlandstalige folkband Pater Moeskroen is op zoek naar versterking. Multi-instrumentalist Jeroen Goossens vertrekt bij de band, dus is er ruimte voor nieuw bloed. Op de website www.patermoeskroen.nl staat onder de knop 'vacatures' de volgende advertentie te lezen:

FLUITIST(E)

Met het vertrekken van Jeroen Goossens komt er per 1 maart 2006 een plaats vrij binnen de band. We willen die graag opvullen met een ervaren dwarsfluitist (M/V), het liefst met bij-instrument(en) en zang.

Een conservatoriumopleiding is een pré, evenals podiumervaring, met name in het theatercircuit. Verder zoeken we naar iemand die affiniteit heeft met verschillende muziekstromingen, waaronder (Keltische) folk en popmuziek.

Binnen Pater Moeskroen wordt je uitgedaagd mee te denken in het creatief vormgeven van repertoire en show en zoeken we iemand die zich goed in een groep kan bewegen.

Een parttime baan aanhouden naast Pater Moeskroen is geen probleem, maar je moet wel het feit accepteren, dat van alle muzikale projecten waar je deel van uitmaakt, Pater Moeskroen op de eerste plaats komt. Pater Moeskroen geeft gemiddeld 70 concerten per jaar, min of meer gelijkelijk verdeeld over theateroptredens en popconcerten, aangevuld met besloten (bedrijfs-)feesten.

Stuur je reactie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tnv Nina van der Kleij