De volgende oproep komt van Celinda Scheepers:

We zijn een folkgroep die in oprichting is (omgeving Eindhoven). We zijn reeds een half jaar bezig en hebben inmiddels onze eerste nummers op het repertoire. We bestaan inmiddels uit een harpiste, twee zangeressen (één met darabuca en gitaar), een violist/ accordeonist en een fluitiste/didgeridoo/percussioniste (vijf mensen dus). Een kleine groep met veel potentie voor het maken van eigen nummers in een world-folkjasje.

Meerstemmige zang in onze muziek is behoorlijk centraal, maar ook aan goede begeleiding mag het niet ontbreken. We halen dan ook veel inspiratie uit groepen als Värttinä, Gjallarhorn, Laïs, Ygdrassil, Clannad en anderen. Verder voegen we wereldelementen toe en zijn we momenteel ook met een cover bezig van een traditional uit Tuva. Een buurland van Tibet en Mongolië. Kortom een veelzijdige groep.

Echter momenteel hebben we twee zangeressen en dus komen we er één te kort. We zijn op zoek naar iemand die het liefst enige ervaring heeft met meerstemmige zang met een liefst wat donkere stem (liefst een alt).

Verder missen we nog een (contra)bassist die onze muziek verder kleur kan geven. In onze groep waarderen we eigen inbreng zeer, maar er is de mogelijkheid dat partijen geheel worden uitgeschreven voor de gene die hier behoefte aan heeft, hierbij wordt gelet op niveau en wensen.

We wachten op jullie reacties. Voor vragen of wanneer je interesse hebt, kun je me mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hopelijk zien we je op één van onze repetities,

Celinda Scheepers