Fanach, folkband uit Noord-Holland, zoekt per direct violist(e) met ‘het folkhart op de goede plek'. Met dezelfde vraag zit de groep Lilyfield uit Alphen a/d Rijn.

Edwin van Fanach mailt ons:  ‘We zijn bezig met een nieuwe cd, spelen 4-5-6 augustus op Castlefest en beginnen een nieuwe, meer onversterkte, koers te varen. Dus spelen voor luisteraars, op straat, in de pub, het restaurants. Eigen inbreng van de nieuwe violist(e) is meer dan gewenst....' . Kijk voor meer info op www.fanach.nl of bel Edwin 0235274459.

Micky zoekt voor Lilyfield ook een violist(e): "Lilyfield is inmiddels uitgegroeid tot een echte band maar we zijn nog niet compleet. Om de songs, in de sfeer van singer/songwriter tot poprock met dromerige, folky and Keltische inputs, nog meer een eigen sound te geven zoeken we een violist(e).
Op dit moment zijn zij druk bezig met schrijven, repeteren, wordt de demo afgerond, enige promotieacties en de site. Repetities in Alphen a/d Rijn.
Geïnteresseerd?
En heb je de ambitie om veel te willen spelen en veel muziek te willen maken?
Serieus maar toch met een hoop humor en gezelligheid?
Stuur een e-mail met zo veel mogelijk informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Mocht je nog wat meer willen weten ga dan naar www.ongekendtalent.nl om te luisteren
naar een drietal songs."