Welke Iers spelende folkact wil tegen een kleine vergoeding optreden op het low budget festival Plein Musique, op zondagmiddag 3 september a.s.?

Van Gerrit Molema van de organisatie van Plein Musique kregen we via e-mail de volgende oproep:

...Ook deze zomer zijn er weer Wassenaarse zomerconcerten op het Burchtplein. Onder de naam "Plein Musique" organiseren wij voor de 2e maal dit jaar een festival waar muzikanten vanuit een ouderwetse muziekkoepel, in een prachtig gelegen park in wassenaar, 4 zondagmiddagen van 14-16 uur hun muziek ten gehore brengen aan het wassenaarse publiek, wat vrij toegankelijk hiervan kan genieten.
Wij kiezen ook dit jaar weer voor een opzet die een grote verscheidenheid aan muzikale genres zal laten zien. Elke zondagmiddag zullen er twee artiesten/gezelschappen/bands optredens verzorgen van elk een uur, tussen 14.00 en 16.00 uur.
De organisatie van dit "low budget" festival is nog op zoek naar een folk-act die gepland staat in de programmering op zondag 3 september a.s. van 14.00-15.00 uur. van dit festival
(...) Aangezien wij startend en afhankelijk van sponsoring zijn voor dit festival en dus over zeer weinig financiële middelen beschikken, gaat onze gedachte uit naar een vrolijke, liefst ierse act, die tegen een kleine vergoeding (inclusief reiskosten) met een maximum van € 400 wil optreden...

Gerrit Molema
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.