Vooks® werkt tegenwoordig projectmatig. Naar elke voorstelling groot of klein werken projectmuzikanten toe. Professionals, amateurs, gevorderde muzikanten en beginnende muzikanten (jong en oud) spelen met elkaar. De samenstelling van Vooks en de variëteit in instrumenten zijn per voorstelling anders. De muzikanten hebben een eigen inbreng.

Vooks speelt en zingt Ierse, Schotse en Engelse traditionals. Eigenwijze melancholieke luistermuziek met mooie afwisselingen in de arrangementen.

Zaterdagavond 8 april 2006 speelt en zingt Vooks® met twaalf muzikanten in Theater Karroessel in Geleen. Vanaf 19.30 uur kunnen mensen die dat willen in het Kaffeeke een eenvoudige dans leren. Vanaf 20.30 is er twee uur lang luistermuziek.   

Het uitgebreide Vooks® verschijnt op 8/4 in Geleen in de volgende samenstelling:  
zang: Caroline Dijkman
zang: Steven Schoevaart
harp: Esther Hatt
luit, kleine luit, gitaar en zang: Nelleke Odekerken
viola da gamba: Hildegard Moonen
percussie en zang: Rinie Houben-Loenders
houten fluiten sopraan, alt en tenor: Renate Henseleit
piano: Augustine Boshouwers (vervanger: Mariëlla Teerling-Verboeket)
gitaar: Fer Vissers
gitaar: Matt Knoben
percussie: Jules Moonen
fluit sopranino: Ariënne van Buytene
repetitiebegeleider gitaar: Maurice Hundscheidt
dans: Liesbeth Heuveille
geluid: Henk Adema

Zangpedagoog Rinie Houben-Loenders heeft een nieuw arrangement gemaakt bij The trees they grow so high. Zij zingt dit solostuk met Hildegard Moonen (viola da gamba) en Esther Hatt (harp).

Liesbeth Herveille is volksdanslerares en leert het publiek in Theater Karroessel tussen 19:30 en 20:30 uur (mensen die dat willen, kijken kan ook) een Ierse, Schotse of Engelse volksdans.

Theater Karroessel vind je aan de Groenseykerstraat 30a (ingang Jupiterstraat) 6161 SG Geleen
Het is een klein theater met 65 stoelen. Reserveren kan  per telefoon: (046) 475 04 73 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vermeldt naam, telefoonnummer, voorstelling en het aantal personen.
Gereserveerde kaarten moeten uiterlijk een kwartier voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van het theater afgehaald worden. Een kaart kost 5 euro.

Zie ook www.vooks.nl.