Peet de Moor ziet Old Time en Ierse folk wel zitten en zoekt muzikanten om mee samen te spelen. Vincent Vos is van de americanaband Gram's Hill en die zijn dringend op zoek naar een gitarist.

Peet de Moor schrijft:

Hallo, ik ben Peet de Moor en speel o.a. viool, en nog meer dingen waar snaren op zitten, rook halfzware shag en ik lust ook wel een biertje {;). De laatste tijd heb ik een stevige belangstelling voor Old Time en Ierse folk (jaja...ik ben in het bezit van het ->Fiddle Fakebook<-). Om mijn kennis nog verder uit te breiden lijkt het mij wel gezellig en
stimulerend om met andere muzikanten mee te spelen....toch?!

Ik zoek daarom een "clawhammer" banjoist en/of violist (twin fiddle?) en/of gitarist in de regio Schiedam (mijn woonplaats), Vlaardingen, Rotterdam (Noordzijde). Doel is op de eerste plaats "kennisvermeerdering/overdracht", "jammen" in de kroeg. Kortom "niet commercieel"

Groeten en wellicht tot ziens!
nb. meer over mij is te vinden op 62.131.235.156/bbb en www.triokantenklaar.nl.
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vincent Vos stuurde het volgende verzoek:

Countryrock-Americana-band "Gram's Hill" komt uit Gramsbergen (omgeving Coevorden) en is dringend op zoek naar een nieuwe (solo-)gitarist. Dit ook in verband met naderende optredens. Voor meer informatie kun je kijken op: www.Gramshill.com.