The Singing Pearls, een a capella vrouwenkoor met thuisbasis Oisterwijk, kan nog enkele nieuwe leden gebruiken. Binnenkort zijn er kijkrepetities.
Ze stuurden ons het volgende bericht:

Voor vrouwelijke belangstellenden die graag a-capella willen zingen in een regionaal koor met haar basis in Oisterwijk, inschrijving direct na het zomerverlof nog mogelijk.
Op dit moment heeft het koor 38 leden en we streven naar het aantal van 45. Mario Lamers is alweer 5 jaar de dirigent van het a-capella gezelschap. Hard werken én daarnaast véél zangplezier en gezelligheid geeft dit koor een energieke uitstraling en "open mind".

Het koor zingt meestal in het Engels, soms in het Nederlands. Songs worden ingestudeerd door middel van een c.d. en bladmuziek. Naast de koorrepetities zijn er ook eenmaal per maand section rehearsels, repetities van je eigen partij.
The Singing Pearls repeteren elke donderdag van 20.00 uur tot 22.30 uur in Basisschool de Molenhoek, Postelein 2 in Oisterwijk.

Kijkrepetities meteen ná de zomervakantie op donderdag 17, 24 en 31 augustus en 7 en 14 september. Daarna komt er al snel vanwege de repetities voor de Conventie 2007 een ledenstop.

Zing je graag,wil je a-capella zingen, wil je op een repetitie kijken, zie je niet op tegen een stemtest, treed je graag op en wil je tijdens de komende Conventie van Holland Harmony 2007 mee strijden naar een hoger resultaat! Dan kun je ook meefeesten....
Neem contact op met of Anneke (013-5210175) of Maudy (0411-623317)  Kijk op www.thesingingpearls.nl of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De eerste repetitie-avond is op donderdag 17 augustus 2006. En jij bent welkom!