We kregen twee oproepjes binnen voor onze muzikantenpagina. Livná Baas zoekt folkmusici voor een open folksessie in Utrecht en Marco (mota) Knol is op zoek naar musici in de omgeving Apeldoorn om samen westerse volksmuziek te maken.

Livná schrijft:

Mijn naam is Livná, inwoonster van Utrecht en ik ben op zoek naar mede-muzikanten die er wel wat voor voelen om zo nu en dan samen te komen voor een open folk sessie in Utrecht.
 
Bespeel je een instrument, ben je geintresseerd, mail me dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., en hopelijk kunnen we dan wat jamsessies in Utrecht houden!

Marco's oproep luidt als volgt
:

Wie wil er met mij (Marco = mota van het motaforum) samen muziek maken. Ik speel graag westerse volksmuziek (Frans, Vlaams, Ierse ballades, Engels, Zweeds) op mijn viool of trekzak. Wie kan mij leuke nieuwe nummers leren om samen te spelen? Je kunt me bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..