Celinda mailde het volgende:
Geïnspireerd door (volks)zanggroepen als Värttinä/Gjallarhorn (Finland), Anuna (Riverdancekoor), Clannad (Ierland), ZapMama (zuid Afrika), Bulgaarse koorzang en alles wat je maar kunt bedenken op het gebied van polifonische zang, of wel veelstemmige zang, richten we een zanggroep op.

We zijn op zoek naar Sopranen, mezzo's, alten, tenoren, baritons en bassen. Liefst mensen met zang/koor ervaring. Notenlezen is geen must maar wel gemakkelijker. Stemvastheid is vereist. Vandaar ook dat we een stemtest zullen afleggen. De groep zal gaan bestaan uit 3 vrouwen/3 mannen of 4 vrouwen/4 mannen en er zal een selectie plaats vinden uit de aanmeldingen. De eerste selectieronde zal zijn op vrijdag 29 september.

Spreekt dit alles je aan en woon je in Brabant of heb je geen bezwaar op en neer te reizen naar Eindhoven meld je aan via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of telefonisch 06-49927372.

Repeteren zal op vrijdagavonden gaan plaats vinden om de 14 dagen in Eindhoven. met als doel uiteindelijk op te gaan treden.

M.v.g. Celinda