Chris Alsemgeest mailt ons: Wij zijn op zoek naar leuke plekken om onze tour voort te zetten, heb je nog een plekje dan horen wij dit graag. Hieronder onze bio met alle gegevens!

Christian Alsemgeest ft. Jochem de Kieviet.

In een tijd waar je door al het Brits muziekgeweld het bos nauwelijks meer ziet is er nu eindelijk een rustpuntje.

Christian Alsemgeest en Jochem de Kieviet maken onmiskenbare popsongs, alleen dan nét met dat randje blues, funk, of zelfs folk. Door de stem van Christian Alsemgeest, die af en toe aan John Frusciante en ook Morrissey doet denken, hebben ze iets heel nieuws en vooral iets heel eigens.

Frontman Christian Alsemgeest heeft even moeten zoeken, maar in het duo heeft hij zijn muzikale thuis gevonden. Het duo bestaat verder uit bassist Jochem de Kieviet. Geen bigband dus, maar laat je niet misleiden door deze minimale bezetting. Door gebruik van contrabas, twaalfsnarige gitaar en tweestemmige zang vergeet je al snel dat het hier om een duo gaat.

Met een verse EP (toepasselijk genaamd EP) op zak doen ze momenteel wat ze het liefst doen; touren. Zo deden ze al optredens voor onder andere het Paard van Troje en Den Haag FM.

Op www.myspace.com/christianalsemgeest kun je alvast een voorproefje krijgen.

In het kort:
Klinkt als: John Frusciante, The Smiths unplugged, Ben Harper, Crowded house

Bandleden: Christian Alsemgeest: zang, gitaar (Den Haag), Jochem de Kieviet: bas, gitaar, backing-vocals (Rotterdam)

Luisteren, info. en tourdata: www.myspace.com/christianalsemgeest.

Contact; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Telefoon :+31-0624772970