Voor singer-songwriters organiseert Radio Merel, i.s.m. Tricky Theater in Amsterdam een training om de podium-performance te verbeteren. Hieronder het bericht dat wij ontvingen:

Je hebt talent. Goed materiaal. Je kan zingen. Je kunt je zelf begeleiden. Je hebt genoeg podium ervaring.  Al het voorgaande kan niet garanderen dat jouw boodschap het publiek ook echt bereikt. Bij sommige mensen gaat dit allemaal vanzelf...


Misschien lijkt dat maar zo. Theater is illusie. Eens diep na te denken over het theater aspect van je performance. Het loont altijd de moeite. Je kan dat zelf doen en/of je kan hulptroepen mobiliseren.
 
Wat
Een training waarin 4 Singer-songwriter onder begeleiding van een ervaren theater-regisseur een theater-show maken die 3 keer opgevoerd zal worden in het Tricky Theater. Daarnaast krijgen de cursisten begeleiding bij het verkopen van de voorstelling.
 
Wie
Radio Merel (bekend van de singer-songwriter showcases "de vlakspoeler") i.s.m. het Tricky theater in de persoon van regisseur Woedy Jageneau (directeur/eigenaar van het Tricky Theater.)
 
Wanneer
De cursus begint eind januari 2007. Er is plaats voor 4 cursisten. Bij meer dan 4 inschrijvingen houden we audities, om te kijken welke 4 het best bij elkaar passen. Wij verwachten van de cursisten dat zij 4 eigen composities vlekkeloos kunnen vertolken.
 
Training
De cursus bestaat uit 8 theater-workshops van 4 uur.  Plus 4 pers- en publiciteits-workshops van 2 uur.
 
De kosten
De cursus kost 600 euro per persoon. De helft van de kosten worden door het Tricky Theater gesponsord. Het  restbedrag kan in 2 termijnen van 150 euro worden voldaan. De eerste termijn voorafgaand aan de cursus. Van de tweede termijn wordt de omzet van de drie voorstellingen afgetrokken. Kaarten zijn 5 euro per stuk.

Het Fonds
Het cursusgeld zal worden gebruikt voor het creëren van een fonds. Promotiekosten van de drie voorstellingen in het Tricky Theater worden o.a uit dit fonds bekostigd. Eventuele inkomsten uit de voorstelling in het Tricky Theater vloeien terug naar dit fonds. Dit fonds zal in de toekomst gebruikt gaat worden voor het ontplooien van nieuwe initiatieven voor singer-songwriters.
 
Inschrijven
Inschrijven kan door je op te geven in het Tricky Theater bij Hans Buis, Merel Moistra,
Woedy Jagenau of Diederik Noomen of door een mailtje te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het cursus geld kan worden overgemaakt op Rabo-rekening 30.34.67.657 tnv Love Life Music onder vermelding van je eigen naam.
 
Info:
Radio Merel
Admiraal de Ruyterweg 378/2
1055 NC Amsterdam
020-4860855
06-20308760
www.radiomerel.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.