Mariette Wulms laat weten dat er in Schiedam in café 't Spul vaak Ierse muziek gespeeld wordt, iedereen is welkom om mee te doen. Zij mailt ons:

Graag zou ik mensen die in de omgeving van Schiedam wonen er op attent willen maken dat er in de binnenstad een leuk café ligt, genaamd "'t Spul" (adres: Hoogstraat 92).

De eigenaar, Rob van Klaarwater, is een groot liefhebber en speler van Ierse folkmuziek. In het café liggen stapels bladmuziek klaar, er is een piano en er zijn ook 2 accordeons aanwezig. Op zondagmiddag is iedereen die het leuk vindt om lekker muziek te maken van harte welkom om mee te spelen vanaf een uur of 3 's middags (behalve de 2e zondag van de maand). Ook andere genres muziek kunnen gespeeld worden.

Lijkt het je leuk om mee te spelen, dan kun je contact opnemen met
Rob van Klaarwater, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel 010 4270642
Mariette Wulms, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel 0182 523 826
Gewoon langskomen kan natuurlijk ook, en je kunt nog kijken op de site: www.tspul.nl.