Mickey mailt:
Na een jaar van intensieve samenwerking heeft onze bassist aangegeven zijn prioriteiten te verleggen en tot onze spijt heeft dat hem doen besluiten om te stoppen met Lilyfield.
Wij willen erg graag verder en zoeken daarom een nieuwe bassist.

Lilyfield bestaat nu uit drums, gitaar, gitaar/ Ierse bouzouki/ whistles, violiste en zangeres. We maken een mix van poprock, (Iers/Keltische) folk en singer/songwriter. Denk aan Fleetwood Mac, Counting Crows, Damien Rice, The Corrs en Iona. Een ambitieuze band dat met eigen werk vooral heel veel wil spelen.
De EP en de site zijn af, deelname aan het Open Podium in Tiel resulteerde in een nominatie voor de finaleplaats dankzij de vakjury, waren we te horen bij de radiozender Holland Centraal en ligt de EP bij EMI.
 
We zijn een ambitieuze band met een hoop gezelligheid, humor en open sfeer met daarnaast serieus en gedegen repeteren en commitment om een sterk repertoire en act op te bouwen.
Repetities zijn overwegend op de vrijdagavond in Alphen a/d Rijn in een eigen oefenruimte.
Wil je meer weten kijk dan op onze site www.lilyfieldmusic.com of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Musically yours, Mickey.