Alexander stuurde ons de volgende mail:
"The Seventh Veil" is mijn muziekproject, dat, hoewel pas in een beginfase, al een komplete ideologie heeft vastgelegd. Ik zoek nu een medewerkster die zowel qua muzieksmaak als qua geloof d'rbij past. Het project is een manifestatie van emotie, geloof en passie, voorchristelijke geloven en mythes zullen een basische rol spelen in de teksten en de muziek.

Ik zoek een zangeres (18-22 jaar) die ook nog een paar extra instrumenten kan spelen (zoals, bvb. cello, harp, en/of piano, misschien ook gitaar) en een percussionist (niet drummer, ik zou graag met traditionele percussie aan de slag willen gaan). Ikzelf speel bodhrán, viool, een beetje altviool, piano en keyboard. Muziekinvloeden zijn o.a. Faith & the Muse, Dead Can Dance, Rhea's Obsession, Led Zeppelin, The Moon and the Nightspirit, Loreena McKennitt, Secret Garden, The Mission, Miranda Sex Garden, Mediaeval Baebes, Daemonia Nymphe, Faun, Omnia, Cocteau Twins, PinknRuby, Killing Joke etc.

Ik woon voorlopig nog even in Athene om m'n einddiploma te halen, maar van de zomer verhuis ik (waarschijnlijk) naar Rotterdam, Den Haag of Leiden.

Als je geïnteresseerd bent, stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je zangeres bent zou ik ook graag een soundclip van je stem willen horen.
Bedankt alvast.
-Alexander N. Arvanitis-Westerkamp