Voor jonge vrouwen die mee willen zingen in een theater-zangproductie, worden op 14 en 15 juni audities gehouden. We ontvingen onderstaande oproep van Dubbelzijdig:

In het nieuwe seizoen zal in Groningen een uniek project van start gaan.
Onder de titel "World Wide Women" zullen 18 vrouwen met zang- en theaterervaring met elkaar gaan werken aan een geheel nieuwe theater-zangproductie, waarin wereldmuziek centraal staat.
 
Dit project is een initiatief van femail @ stage en staat onder leiding van dirigent en theatermaker Rineke Marwitz, ondersteund door Stichting Barca Cultura en Dubbelzijdig.

De kracht van vrouwen over de hele wereld is het centrale thema, waar muziek bij gezocht gaat worden, deels vanuit eigen arrangementen en improvisaties, deels bestaande muziek. Hoewel de zangeressen amateur mogen zijn, staat er een professioneel productieteam van specialisten klaar om ze bij te staan. Medewerking is toegezegd door Editha Vennik (muzikant en specialist Balkan), Heleen Groen (muzikant en specialist West Afrikaans), Alette Vleems (theaterkostuums), Eddy Tijssen (choreografie) en Conny Timmermans (muzikant en organisatie).
 
Op zaterdag 14 en zondag 15 juni 2008 zullen audities gehouden worden. Gevraagd wordt een goede zangstem, podiumervaring en leeftijd tussen 20 en 45 jaar. Noten kunnen lezen is niet noodzakelijk, men moet in staat zijn zelfstandig partijen in te kunnen studeren. Bladmuziek en geluidsvoorbeelden beschikbaar. Repetities op zaterdag van 11-16 uur, eenmaal per drie weken in centrum Groningen. Wie belangstelling heeft kan meer informatie verkrijgen via de website: www.dubbelzijdig.nl of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..