Veelzijdige drummers of bassisten (liefst uit omgeving Amsterdam / Noord-Holland) wordt gevraagd te reageren op de volgende oproep, die we kregen van Your Independent Music Agency (YIMA). Zij organiseren de tour van Ian Britt, die in de tweede helft van 2008 weer in ons land te zien is. YIMA schrijft:

Ian Britt, een Engelse singersongwriter die in 2007 al veel in NL optrad (o.a. voorprogramma Justin Nozuka, Crossing Border, Noorderslag maar ook de betere folk/rootszalen en leuke kleine tentjes) en veel goede responce kreeg op de radio (o.a. Frits Spits Radio 2, Real Roots Cafe, Crossroads Radio, Kris Kijne 'Down from the mountain' maar ook provinciaal) komt voor de 2e helft van het jaar weer naar zijn 2e thuisland Nederland en is geselecteerd voor de Popronde tussen half sept. en half nov. Ook brengt hij een nieuwe EP uit die in de herfst in Nederland en Belgie gepresenteerd gaat worden.

Omdat het onbetaalbaar is om zijn hele band voor een paar maanden naar NL te halen (hij is independent) maar Ian toch graag de popronde wil doen zoekt hij in ieder geval voor de periode september-december 2008 een Nederlandse
drummer
&
bassist
die bij voorkeur ook nog wat acoustische instrumenten bespelen (acoustische bas, percussie  en zeker banjo zou erg leuk zijn!), liefs woonachtig in de omgeving van Amsterdam of Noord Holland en in bezit van eigen auto. (optioneel)

Ian speelt zowel Folk, Pop, Americana, schrijft en produceert al zijn muziek zelf,
is van vele markten thuis dus zoekt muzikanten die dit ook zijn.
Geen broodspelers; dit doe je voor de lol en de ervaring; omdat Ian een ongelofelijk talent is en je veel aandacht zult krijgen in die periode van pers/ radio (zo en zo vanuit de popronde maar ook daarnaast)  Financieel is het geen vetpot.
Wie o wie is op regelmatige basis beschikbaar in die periode en kan wel wat met zijn muziek? (sommige optredens zullen solo blijven dus je hoeft niet altijd beschikbaar te zijn!)

Wordt deel van het enthousiaste Nederlandse Ian Britt circus! Tips Welkom.
Reacties graag in het engels, dan kan ik het aan Ian doorsturen.

Bedankt!  Groetjes namens Ian Britt
YIMA
Your Independent Music Agent
Amsterdam, The Netherlands
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

links:
www.showcaseyourmusic.com/ianbritt
www.toazted.nl/interview/1261/interview/1248/
cdbaby.com/cd/ianbritt
www.myspace.com/ianbritt