Komende zondag, 13 november 2011, wordt de film Searchin' For The Heart Of The Heartlands met Watchman Ad van Meurs uitgezonden op het digitale kanaal Cultura 24. Voor de gelegenheid is de dvd (+ bonus-cd) van de film bij Continental te bestellen voor slechts €10,-. Twee weken lang trokken Ad van Meurs en Ankie Keultjes met filmer Dre Didderiens en technicus Jo Smeets door de Amerikaans Heartlands op zoek naar de essentie van de muziek waar ze zelf al jarenlang aan verknocht zijn. Ze bezoeken instituten als de legendarische Sun studios en het Museum of the Delta Blues Museum en muzikanten als David Munyon, Truckstop Honeymoon, Tom Skinner en natuurlijk Cowboy Jack Clement.

Revolver, Heaven en de nodige Roots-sites en –blogs schreven uiterst positieve recensies over deze 70 minuten durende “road movie” vol muziek (en met leuke bonus CD).
Oor schreef: een muzikaal document om te koesteren.

Searchin' For The Heart Of The Heartlands wordt op zondag 13 november 2011 om 22.05 uur uitgezonden via de digitale zender CULTURA 24

Voor de gelegenheid is de DVD met bonus CD tijdelijk te bestellen bij Continental voor slechts 10,00. Kijk hier: http://tinyurl.com/d9dn8l9.