BRTO start enthousiast met nieuw sessiejaar

Van Jos van den Boom van het programma Crossroads van de lokale omroep in Bergen op Zoom, de BRTO kregen we het volgende mailtje. Het gaat over de opening van het nieuwe sessiejaar door John Vester. Over die singer-songwriter plaatsten we gisteren een uitvoerig artikel op onze pagina concerten.

Beste muziekvrienden,

Voor mijn gevoel is het nog maar kort geleden maar de sessie van Circo di Sento is al bijna één jaar geleden. Die vond plaats op woensdag 9 januari 2002 en werd gevolgd door een lange reeks prachtige sessies van artiesten als Slaid Cleaves, Sarah Harmer, Eugene Ruffolo, Lonesome Bob, The Yearlings, Homesick & the Louisiana Men, Michael de Jong en vele anderen.
Sessies die bij menigeen wat los maakten, zo bleek wel uit de overweldigende hoeveelheid bijdragen voor de rubriek 'mooiste muziekmomenten van 2002', die ik in Crossroads van komende vrijdag zal vervolgen (inzendingen zijn nog welkom!!).

Maar let op mijn woorden: het sessiejaar 2003 wordt minstens even mooi!!!!! Dat sessiejaar wordt eveneens op de 9de januari geopend. Die donderdag zal de Amerikaanse singer/songwriter JOHN VESTER zijn prachtige liedjes komen vertolken.
Inderdaad, de oplettende sessiebezoeker had het al in de gaten: een reprise. Voor het eerst in de geschiedenis van de Crossroads-sessies hebben we een artiest terug gevraagd. John speelde namelijk begin juni 2002 ook al eens in onze studio. Dat optreden werd toen erg laat aangekondigd, met als gevolg dat er slechts een handjevol toehoorders waren. Bovendien konden we toen de sessie van John niet op video vastleggen.
Goede redenen dus om John Vester nogmaals uit te nodigen en hem nu te tracteren op een volle studio.

Ook in 2003 verzoek ik je, als je de sessies bij wil wonen, de bekende procedure te volgen, nl. even per e-mail laten weten dat je komt en met hoeveel personen!!!

Met vriendelijke groet,
Jos van den Boom Crossroads BRTO-radio Bergen op Zoom http://www.brto.nl