Eric Taylor en Mr. Jones
live bij Radio Rijnwoude

De Amerikaanse singersongwriters Eric Taylor en Mr. Jones treden dinsdag 22 oktober live op in de studio van het radioprogramma "Under the Tree" van de locale zender van Radio Rijnwoude. Voor reserveren plaatsen (er is beperkt plaats): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
"Under the Tree" is een wekelijks radioprogramma op de dinsdagavond vanaf 21.00u. tot 23.00u. op de locale zender van Radio Rijnwoude (The Voice from the Green Heart of Holland). Ether 106.5 en kabel: 105.9. Presentatie en samenstelling Hans Hoogeveen. Veel folk, roots, singersongwriter, blues en world. Regelmatig spelen er muzikanten in de studio en worden live-opnames uitgezonden van concerten van Trouble tree FolkConcerts en andere podia.
Verder op dit station van maandag t/m donderdag op dezelfde uren als Under the Tree: op maandag "Rodeo" voor de countryfans, op woensdag "Jazz en BluesTour" en op donderdag "Lost Highway"met americana. Kortom veel aandacht voor goede en lekkere muziek.