Dreams van Arthur Ebeling
cd van de week bij BRTO

De lokale omroep in Bergen op Zoom (BRTO) draait als CD van de Week tot komende zaterdag: Dreams van Arthur Ebeling (Batsa 38-9124-2)

Hoewel Arthur Ebeling al vanaf het midden van de jaren '80 als één van de meest originele rhythm & bluesgitaristen en singer/songwriters van ons land geldt, is hij ondanks een aantal uitstekende soloplaten nog steeds relatief onbekend. Dat is niet alleen spijtig voor de man zelf, maar zeker ook voor liefhebbers van tijdloze, catchy rhythm & bluesmuziek, rock'n'roll, country-blues en noem maar op.

Voor degene die Ebeling tot nu toe niet hebben gehoord, is er nu een herkansing in de vorm van een spiksplinter nieuw album, getiteld "Dreams". Dit gevarieerde album staat vol met liedjes die al na éénmaal beluisteren niet meer uit je hoofd te krijgen zijn.

Het overgrote deel van de 13 songs werd door Arthur zelf geschreven, maar daarnaast geeft hij er op "Dreams" blijk van een goede neus te hebben voor het vinden van evergreens (La Gomera en El Choclo) die hij voor 100% kan integreren in zijn eigen muzikale caleidoscoop.