Barrelhouse opent nieuw
sessie-seizoen BRTO

Op woensdag 4 september a.s. opent de Nederlandse Bluesformatie BARRELHOUSE het nieuwe sessie-seizoen van de lokale omroep in Bergen op Zoom (BRTO). Het Crossroads-team van de BRTO heeft t.a.v. de programmering deze zomer dan ook niet stilgezeten. Zo wordt er ook gewerkt aan een festival op 3 november.
Eind deze maand zal de nieuwe CD van Barrelhouse in de winkels liggen. Hoogstwaarschijnlijk zullen de songs van die cd op 4 september in een akoestisch jasje ten gehore worden gebracht.
De groep bestaat nu bijna 30 jaar en wie Tineke Schoemaker en haar mannen ooit aan het werk heeft gezien weet dat ze vooral live weten te schitteren. Op de website van de BRTO staat nadere informatie over Barrelhouse! De opnames starten overigens om 20.30 uur.
De procedure mbt de toegang is ten opzichte van vorig jaar ongewijzigd. Dat wil zeggen: de toegang is gratis, even per email je komst melden wordt op prijs gesteld.

FESTIVAL
Op zondagmiddag 3 november organiseert Crossroads het eerste 'Hollandiana'-festival. Nadere informatie omtrent het programma volgt nog maar de oganisatoren willen alvast wel kwijt dat THE BINTANGS die middag zullen afsluiten met een akoestisch optreden.

PLAYLISTS
De playlists van Crossroads zijn voortaan ook wekelijks op internet te vinden, onder meer op de roots-website REAL ROOTS CAFE van Jan Janssen. http://www.radiowereld.nl/realrootscafe