Radioprogramma vraagt
muzikanten op te treden

Marc & The Woolfeman op Radio Centraal Antwerpen bestaat vijf jaar en stuurt daarom een mailtje met het volgende nieuws en voorstel:
Beste Mensen,
Marc & the Woolfeman op "Radio Centraal" (Antwerpen 103.9 FM) bestaat vijf jaar, een eclectisch programma met creatieve Muzikanten als centrale gast.
Vanaf deze zomer gaan wij onze gasten ook een levend podium aanbieden. In de op 5 Juli te openen podium club "den Heksenketel" in het centrum van Antwerpen (Ja! Dat is diezelfde vzw die in Broechem was); zullen wij op regelmatige basis een "SHOWCASE" organiseren; dit ook in samenwerking met anderen. Dit als mededeling!
Plus het voorstel aan diegene die geïnteresseerd zijn; beginnend of gevestigd Muzikant? Wil J't komen uitleggen bij M&tW.? Wil je dan op het podium komen demonstreren wat je bedoelt? (Akoestisch). Stuur ons een demootje en geef ons een belletje, meeltje is ook goed. Beste Groeten, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. c/o BackTracK St.katelijnevest 40-422000 Antwerpen 03/234 97 18