Half A World Away
van John Vester cd van de week bij BRTO

John Vester is niet alleen componist van enkele liedjes van de inmiddels in Nederland razend populaire groep Venice uit California (o.a. de prachtige ballad We're still here), hij heeft als singer/songwriter ook minstens evenveel talent als zijn muzikale vriendjes.

Dat bewijs leverde John op donderdag 6 juni j.l. toen hij, slechts gewapend met gitaar, in de studio van de BRTO in Bergen op Zoom een akoestische sessie verzorgde en dat bewijst hij ook dubbel en dwars op zijn onlangs verschenen, en door het Venice-lid Michael Lennon geproduceerde, tweede solo-CD Half a world away.
De BRTO heeft deze cd gekozen als cd van de week. De lokale omroep in Bergen op Zoom draait van Half a world away tot en met a.s. zaterdag elke dag enkele nummers. Het nieuwe album bevat 12 staaltjes van het schrijverstalent van Vester, die - en ook dat bleek tijdens zijn optreden in de BRTO-studio - bovendien een begenadigd gitarist is.
Maar daarmee zijn nog niet alle talenten van deze man uit Venice Beach aan de orde geweest. Hij is ook een begenedagd tekenaar.
Het bij de CD behorende boekje getuigt daarvan. John omlijst de tekst van elk liedje daarin met een fraaie tekening. Eind dit jaar komt John's derde CD al uit.