Op Dutch Folk Radio wordt de geschiedenis van de eerste folkrevival behandeld, die in Nederland plaatsvond tussen pakweg 1970 en 1985. Deel 3 is vanaf maandag 17 oktober te beluisteren op internet via www.live365.com/stations/peterkoene. Na deel 3 volgen de herhalingen van deel 1 en 2, en vervolgens begint het hele programma weer van voor af aan.

In het eerste deel (1968 - 1972) kun je luisteren naar onder ander de Shepherds, Cobi Schreijer, Jaap Kunst, Peter Koene, Alfred den Ouden, Tailtoddle en Fungus.

In deel 2 (1973 - 1976) komen aan de orde de beginjaren van Crackerhash, Wargaren en Dommelvolk. Tevens zijn er veel live-opnamen te horen, gemaakt in de folkclubs van die tijd.

In het derde deel tenslotte worden opnamen gedraaid van onder meer Dommelvolk, Perelaar, Proloog's "Klucht van Pierlala" en Wolverlei.

De serie uitzendingen zal binnenkort worden voortgezet met meer themagerichte programma's. Commentaar en suggesties worden met belangstelling tegemoet gezien op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..