De cd ‘Open' van Paul Vens & Friends wordt in de nacht van zaterdag 3 op zondag 4 december in zijn geheel gedraaid door de Concertzender. Het programma heet "Wereldmuziek" en begint om 1.05 uur. 
Deze Boxmeerse zanger/gitarist schept met akoestische muziek op zijn cd Open een intieme gevoelige sfeer met gitaar, mandoline, keyboard, klankschaal, viool en fluit en zijn warme ietwat zoekende stem.

Paul Vens treedt een kleine week later, vrijdag 9 december,  op  in de Protestantse Kapel te Heeze. Het gaat om een benefietconcert waarvan de opbrengst is bedoeld voor een school in Tibet. De organisatoren hierover:
"De kaartverkoop is al begonnen. entreeprijs is 12,00, opbrengst komt voor 100% ten goede aan ons Tibetaans kinderfonds . Met het geld dat we bij elkaar brengen geven we jonge Tibetaanse kinderen in India de kans om scholing en een beroepsopleiding te volgen, om zodoende hun een kans op een nieuwe toekomst te bieden in India."
De Protestantse Kapel ligt aan de Kapelweg 50 in het centrum van Heeze. Kaartverkoop via Marleen Graumans te Heeze, tel.nr. 040-2264664 & Paula Schepers te Helmond, tel.nr. 0492-517443."