Effenaar in centrum Eindhoven
De Effenaar ligt in het centrum van Eindhoven. Het is te vinden in de Dommelstraat, drie minuten lopen vanaf het Centraal Station Eindhoven. De tegenover de centrum-uitgang van het station liggende straat inlopen. Dan linksaf de Dommelstraat in. Na een hele rij cafees en restaurants aan de linkerkant en na de in aanbouw zijnde nieuwe Effenaar vind je het gezellige oude pand van dit popcentrum.

aanplakbord met posters van NAP
Aanplakbord met NAP-poster, foto Matzko

Als je met de auto komt kun je parkeren kun je langs de Stationsstraat en op het parkeerterrein tussen de Stationsstraat en het spoor (autoradio's eruit!).
De Effenaar bezit naast een zaal met een capaciteit van 650 bezoekers, een eetcafé (dagschotels 8 euro) en een café. Je kunt om 17.00 uur terecht in het café en vanaf 17.30 uur is de keuken open. Het eetcafé serveert niet elke avond eten, dus is het handig tevoren te informeren: tel. 040 - 2393657.
http://www.effenaar.nl

NAP rechtstreeks op Vlaamse radio
Het Vlaamse radio-programma De Groote Boodschap, dat elke donderdag van 21 tot 23 uur folkmuziek laat horen op VRT Radio 1, besteedt aandacht aan NAP. Afgelopen donderdag werd de cd-presentatie aangekondigd en liet het programma het nummer De Slager horen dat op de demo van Dubius staat en een nummer van de Rum-cd van Wè-nun Henk.
Op de avond van de cd-presentatie, donderdag 27 januari, draait De Groote Boodschap een aantal nummers van NAP. Bovendien interviewen ze in dat programma rechtstreeks een of meer muzikanten die dan in de Effenaar actief zijn.
Dat programma is rechtstreeks te beluisteren op VRT Radio 1 en op www.radio1.be. Op die website is het programmma ook later nog terug te luisteren.