Afgelopen weekeinde werd de nieuwe Irish Pub Tierney's in Haarlem officieel geopend met zowel op zaterdag als zondag sessies met o.a. Joe Connolly, leden van Fling, Gilles Rullmann en Danny Guinan, die er de komende maandelijkse sessies mee gaat leiden. De organisatie stuurde ons een verslagje en enkele foto's.

Op 18 juni jl. openden de Ierse gebroeders Paul & PJ Tierney hun eerste Ierse pub in Haarlem: Pub Tierney's aan de Lange Begijnestraat. Elke eerste zondag van de maand van 16 tot 19 uur is daar voortaan een traditionele Ierse folkmuzieksessie. Contactpersoon is Annemarie Klein en zij stuurde ons een verslagje en een paar foto's van het officiële openingsweekeinde op 29 en 30 augustus:

"Een hele happening, het openings weekend van Irish Pub Tierney's! De gekomen sessiemuzikanten zijn zaterdagavond onder begeleiding van Joe Connolly, die voor dit gebeuren uit Ierland is overgevlogen, meegetrokken in zijn performance. Iedereen kwam aan de beurt zowel solo als in samenspel. Een spectakel, heel uniek en erg leuk!

De zondag was in het teken van een 'normale' muzieksessie en was wederom weer een grote opkomst. Met flink wat schuiven van tafels en stoelen vond iedereen een plekje en ging de Irish muziek sessie in volle gang, onder het genot van een hapje en een drankje weer verder. Zoals Joe Connolly een speciale gast van de opening was mag ook vermeld worden dat Evertjan 't Hart en Annemarie de Bie van de band Fling, Gilles Rullmann en Danny Guinan ook van de partij waren. Leuk om te weten is dat Danny Guinan samen met Bert Schavemaker de maandelijkse muzieksessie onder hun hoede zullen nemen."

tierney sessie - samen aan tafel
Samen aan tafel

tierney sessie - met gilles rullmann
Met Gilles Rullman (geheel rechts)

tierney sessie - danny guinan
Danny Guinan

Komende zondag, 6 september 2009, is weer de eerste van de maand, dus staat ook dan een sessie gepland. Wie wil meedoen kan contact opnemen met Annemarie: 06-48936230

Irish Pub Tierney's
Lange Begijnestraat 10
2011 HH Haarlem
06-52347271