Nieuw veelbelovend concertseizoen in Oisterwijk

De Organisatie voor Podiumkunst Groeten Uit Oisterwijk heeft voor komend seizoen 15 voorstellingen geprogrammeerd waaronder enkele interessante folkconcerten. GUO groeit. Voor het eerst wordt het nieuwe seizoen aangekondigd in een professioneel kleurig magazine. Komend concertseizoen zijn er ondermeer concerten van Willem Vermandere, de Spaanse zigeuner-diva Amparo Cortes, de oude tango-maestro Alfredo Marcucci, de Schotse band The McCalmans, Allan Taylor, John Wright en Linde Nijland zingt Sandy Denny.

W O R K S H O P S
Voorafgaand aan het concert van Amparo Cortes op zaterdag 20 september laat duo Los de Malaga belangstellenden proeven aan de beginselen van flamenco- en aanverwante Spaanse dansen in een interactieve workshop. De workshop is onderdeel van een laagdrempelig all-in programma, inclusief dansles, consumpties, Spaans diner en avondconcert. Er is geen specifiek dansniveau vereist, elke enthousiaste man of vrouw kan zich individueel inschrijven en deelnemers wordt geadviseerd om makkelijke kleding en schoeisel aan te trekken.
Later in het seizoen zijn er workshops popzang/vocal jazz (door Hans van den Brand) en tangodans (door duo El Porteno). Hiermee geeft GUO gevolg aan de geslaagde workshop popzang door Engelsman Chris Brooker van enkele weken geleden.
Voor de drie workshops gelden beperkte inschrijvingen die de organisatie behandelt op volgorde van binnenkomst.

V E R H U I Z I N G
Halverwege het seizoen verhuist GUO van De Kunstkring aan de Stationsstraat naar de theaterzaal in het in aanbouw zijnde Cultuurcluster aan De Spoorlaan. Voor overige info: GUO-foon: 013 - 5210175 Website: www.do.nl/guo E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.