Mandomadness in Haarlem: Dag voor de mandolinespeler

Mandolinespelers verenigt u. Een aantal fanatieke spelers hebben daartoe een speciale dag in Haarlem georganiseerd onder de noemer Mandomadness. Ze streven naar een hechte mandolinegemeenschap. Het evenement vindt plaats op zondag 13 april vanaf 14 uur en duurt totdat de vingers eraf zijn gespeeld of het bier op is in het Stadscafe Zijlstraat 56-58 in Haarlem. Het zal niet verbazen dat aangeraden wordt je instrument mee te nemen.

Mandomadness is een dag, georganiseerd door een aantal enthousiaste mandolinespelers. Waar de mandoline en haar spelers echt in het middelpunt staan en het verschil in spelen en het spelen van verschillende stijlen geen rol speelt. Een dag om je enthousiasme te delen, elkaar te ontmoeten en waar nieuwe initiatieven mogelijk worden. Op deze dag zullen er in ieder geval twee optredens en mogelijk een workshop plaatsvinden en is er gelegenheid om samen te spelen. Verder wordt er gewerkt aan een website zodat men elkaar naderhand op de hoogte kan houden.

Het idee voor dit project is geboren omdat er naast de ongeveer 60 georganiseerde mandoline orkesten die ons land telt er een onbekend aantal mandolinespelers is in verschillende muziekstijlen zoals Bluegrass, Folk, pop, Jazz enz. die onzichtbaar voor elkaar blijven. Met gevolg dat veel van deze muzikanten vaak opnieuw het wiel mogen uitvinden. Door nu een dag te organiseren voor deze groep willen de organisatoren bereiken dat men elkaar kan volgen en muziek en ervaringen kan delen.

ETEN EN DRINKEN
Drinken kan aan de bar in het Grandcafe gehaald worden en vanaf 17 uur gaat de keuken open en kunnen er maaltijden besteld worden als je hiervan gebruik wilt maken is het handig dit via een mailtje of telefonisch te laten weten zodat ingeval de toeloop groot is de keuken voorbereidingen kan treffen.

TREIN
Vanaf het Station aan de kant waar de bussen staan via de kruisweg/kruisstraat en Barteljorisstraat naar het Stadhuis op de Grote markt. Daar rechtsaf de Zijlstraat in. Na ongeveer 200 meter aan de linkerkant is het Stadscafe.

AUTO
Op zondag gratis parkeren maar misschien is het handig de auto in de Raaks parkeergarage te zetten. Dit is aangegeven met borden als je naar het centrum rijdt. Hiervandaan is het ongeveer 75 meter. Tegenover postkantoor de Zijlstraat in, aan het begin.

INFO
Bel of spreek voicemail in op 023 5459024 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.