Schiedamse Folkclub No Frontiers nu op volle kracht van start

Sinds haar opening eind augustus 2002 heeft de Schiedamse folkclub No Frontiers al verschillende malen succesvolle concerten georganiseerd. Deze optredens hadden echter nog slechts een incidenteel karakter. Vrijdag 17 januari 2003 markeert nu het moment dat No Frontiers op volle kracht van start gaat.
Dit betekent dat de folkclub bijna wekelijks optredens in grand café De Serre organiseert. Muziek van het folkfront maar ook uit de hoek van de bluegrass of de country. De daadwerkelijke start wordt meteen aangegrepen om in één weekeinde twee concerten op de planken van De Serre aan de Nieuwe Damlaan 759 in Schiedam te brengen.
In deze feestelijke dubbelprogrammering is op vrijdag 17 januari de bekende violiste Máirín Fahy (Riverdance) te beluisteren en op zaterdag 18 januari de Italiaanse folkband Folkrose (19 uur).
Voor de optredens van No Frontiers staat in principe de vrijdagavond gepland. Maar soms wordt met het oog op de beschikbaarheid van de folk-artiesten van deze regel afgeweken.

De folkclub bracht de afgelopen periode reeds optredens op de planken van Dave Munnely, Kilshannig, Marian Bradfield, Helen Flaherty en de legendarische Battlefield Band.
Zie ook de No Frontiers-website: www.nofrontiers.nl
e-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lokatie: Grand Café De Serre (bij woon & zorgcentrum Thurlede) Nieuwe Damlaan 759, 3119 AT SCHIEDAM telefoon: (010) 789 14 91, telefax: (010) 409 32 01