K's Choice samen met a capella koor op het podium

K's Choice werd een tijdje geleden op non-actief gezet. Maar van een echte split is nooit sprake geweest. Toch zegt Gert Bettens in een interview in De Morgen: "Ik werk niet meer mee aan platen en met de grote tournees is het ook afgelopen". Maar incidenteel werkt hij nog wel mee aan concerten. Die staan er de komende tijd aardig wat op het programma.

Zo zijn er begin volgend jaar vier uitvoeringen samen met het a capella koor Ensemble Polufoon. Het koor en de rockgroep brengen het programma Life-Vita, dat bestaat uit Engelse madrigalen en Franse chansons (14de - 16de eeuw) afgewisseld met akoestisch gespeelde songs van K's Choice.
Ook zijn er plannen voor een concert ter gelegenheid van de release van een DVD
van de groep.

Dan is er nog het grote Vienden Van Amstel-project. De groep treedt van 28 januari tot 2 februari zes avonden achter elkaar op in Ahoy Rotterdam. Dat gebeurt tijdens de "Vrienden van Amstel"-shows, waraan ook een twaalftal andere groepen meedoen als Rowwen Hèze, Acda & de Munnik, Frank Boeijen, Brainpower, Di-rect en de nieuwe band van Xander de Buisonjé. De concerten in Ahoy' worden gehouden van 28 januari tot en met 2 februari 2003. Alle artiesten treden iedere avond op. De laatste dag Ahoy' (2 februari dus) zal door RTL 4 rechtstreeks op televisie worden uitgezonden.

Intussen is Sarah Bettens met Piet Goddaer te horen op de soundtrack van de
nieuwe tv-serie Sedes & Belli. En broer Gert Bettens schreef een liedje voor
het nieuwe Anouk-album.