De oude Bob Dylan prijst lingerie aan...

Bob Dylan sinds een week op de Amerikaanse televisie te zien in een reclamespot van het ... lingeriemerk Victoria's Secret. De muzieklegende had voorheen altijd geweigerd te figureren in reclamecampagnes.
Het spotje bestaat uit close-ups van het gezicht van de inmiddels 62-jarige zanger afgewisseld met opnames van fotomodel Adriana Lima die in ondergoed en op hoge hakken door Venetië struint. De muziek is Dylans nummer Love Sick, van zijn album Time Out of Mind uit 1997. Oorspronkelijk wilde Victoria's Secret alleen het nummer gebruiken, maar toen kwam de hoogste baas van de ondergoedfirma, Les Wexner, op het idee om Dylan zelf te vragen. Die ging zowaar meteen akkoord. 'Ik kan alleen maar speculeren over zijn redenen', zegt Ed Razek, de creatieve baas van het lingeriemerk. Dylan zelf wilde geen commentaar geven op zijn aanwezigheid in de commercial.
In het verleden is Dylan door zijn fans voor rotte vis uitgemaakt omdat hij nummers liet gebruiken in reclamespotjes. Hij zou zichzelf in de uitverkoop hebben gedaan.