Stage harmonie en bewerking met Bart De Cock (Kadril)

Bij MuziekMozaïek in Gooik is zaterdag 17 en zondag 18 april een ministage Harmonie en bewerkingen met Bart De Cock (Kadril), zo lezen we bij OudeMuziekBrabant http://oudemuziek.beginthier.nl/
Het programma is gevarieerd: bij folkmuziek akkoorden zoeken en bewerkingen en arrangementen maken voor verschillende instrumenten. Het is niet zomaar een samenspelsessie er zijn immers ook theoretische schrijf- en zoekmomenten voorzien.

Op zaterdagnamiddag van 16 tot 18 u. krijg je een initiatie in jazzharmonie gegeven door Peter Vandendriessche, rijkelijk aangevuld met voorbeelden. De enige vereiste voor de cursus is dat je één of enkele folk-instrumenten degelijk kan bespelen. Vrij goed kunnen noten lezen (en als dat niet het geval is: zéér vlot op het gehoor een melodie kunnen naspelen en met letterakkoorden kunnen werken).

Wat dien je mee te brengen? Instrumenten, muziekpapier en schrijfgerief, muziekstaander, ev. Recorder.
Alles gaat door in de nieuwe vestiging van Muziekmozaïek vzw, in Het Huis van de levende Traditie, Wijngaardstraat 5, 1755 Gooik. Prijs: € 80 voor cursus en overnachting, over te schrijven op 734-0064446-47 (inschrijving definitief na ontvangst van de betaling). Maaltijden worden ter plaatse georganiseerd via de horeca. Slaapgelegenheid is voorzien, maar slaapgerief meebrengen (lakens, deken en/of slaapzak ed.) a.u.b.
Vóór 4 april 2004 meedelen welk(e) instrument(en) je bespeelt en een tweetal zelfgekozen folkmelodieën bezorgen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 03 77 81 58,