Er wordt flink gereserveerd voor de reeks GUO-concerten in 't Boerderijtje in Haaren en voor de cd van die concerten, zo meldt organisator Jos Creusen. Het optreden van Niamh Parsons & Graham Dunne was tot nog toe wat minder gewild, maar dankzij positieve recensies in de media over het optreden met Carel Kraayenhof in het Concertgebouw kwamen ook daarvoor de reserveringen op gang. 

"Voor een concert zoals dat van onze seizoensopener met de Ierse muziek- en dansshow van The Doonan Family Band op 7 oktober of dat van de internationaal gelauwerde Schotse singer-songwriter Dougie MacLean op 24 november hoeven we weinig moeite te doen: die lopen vanzelf wel meer dan vol", aldus Creusen. "Andere hebben even een kontje nodig."

niamh parsons
Niamh Parsons

Als illustratief in dat verband noemt hij het GUO-concert met Irish heartbeat songs door Niamh Parsons & Graham Dunne op 24 februari. "Voor hen verliep de voorverkoop wat flauwtjes. Totdat er lovende recensies opdoken in de Nederlandse media over de vocale bijdragen van Niamh Parsons in het uitverkochte concert van bandoneonspeler Carel Kraayenhof in het Amsterdamse Concertgebouw op 27 juli. Toen kwamen ook voor dat GUO-concert bij ons de reserveringen flink op gang. Het is nog steeds dezelfde Niamh Parsons, maar ja: soms is zo'n kontje nodig."

Er kan nog gereserveerd worden voor de GUO-concerten op www.do.nl/guo.