Goed nieuws voor de fans van Luke Winslow-King: na dik 4 jaar wachten zal er een nieuw album verschijnen van de Amerikaanse singer-songwriter. If These Walls Could Talk wordt verwacht op 6 mei op het Ghost River label. Als voorproefje is er alvast de single Slow Sunday June.

Gitarist, zanger, songwriter en producer Luke Winslow-King is terug met een nieuwe single, Slow Sunday June, van zijn zevende volledige album If These Walls Could Talk. Slow Sunday June is een liefdeslied voor een dag, gewijd aan een moment waarop het licht door de kamer valt, wanneer de duiven koeren, wanneer de klokken luiden, wanneer golven de maan weerspiegelen. Het gaat over het vinden van verrassend simplistische bevredigende momenten van rust; pure momenten die we koesteren, maar die we niet kunnen plannen of regelen. Misschien zijn deze de ware essentie van het leven? Je kunt de single bekijken of streamen via: https://sym.ffm.to/slowsundayjune.

Het werk van Luke Winslow-King is een eclectische mix die deltablues, volksmuziek, traditionele jazz en rootsrock & roll combineert. Zijn liedjes vermengen hedendaagse ideeën met stijlen uit vervlogen tijden en produceren een geluid dat zowel vertrouwd als origineel is. King heeft vier solo-albums opgenomen met het befaamde Chicago-label Bloodshot Records en is verschenen op opnames met George Porter Jr., Little Freddy King, Blue Gene Tyranny en Dr. John.

Luke Winslow-King's zevende volledige album If These Walls Could Talk komt uit op het Memphis label Ghost River Records op 6 mei 2022 en zal zijn ruige wortels blijven voortstuwen naar de voorhoede van moderne artistieke gevoeligheid.  

Website: https://www.lukewinslowking.com