The Corrs blijven live trouw aan eigen roots Een tour door Duitsland stelde The Corrs in staat even over te wippen voor concerten in Brussel en tweemaal in Ahoy in Rotterdam, op 19 en op 30 oktober. Van de hand van Louis Du Moulin lazen we inBN/De Stem daarvover een artikel. Hier enkele citaten:

…Waar het succesvolle Ierse familiebedrijfje op de plaat stiekem 'dooramerikaniseert', blijft het op het podium gelukkig trouw aan de eigen 'roots '…
…Drie zusjes plus een altijd waterdragende broer voorzien van een toegankelijk popgeluid, deels op Keltische folkleest geschoeid. Volgens dat recept timmeren The Corrs alweer bijna tien jaar stevig aan de weg, nadat ze overigens eerder in Alan Parkers bruisende bioscoophit 'The Commitments' vrijwel niemand waren opvallen. Samen lekkere muziek maken was ooit het vertrekpunt thuis in Dundalk en in feite geldt dat nog steeds. Geen rigoureuze koerswijzigingen dus, net zo min als pretentieuze boodschappen….
…'Rotterdam' kreeg bij deze derde concertvisite (na het voorprogramma bij Céline Dion in 1996 en de eigen vuurdoop in 2000) toch een familiebericht mee: Caroline (drumster), was afwezig in verband met de bevalling van 'a little girl' drie dagen eerder. Gevolg was dat de resterende zussen Andrea (zang, fluit) en Sharon (viool, zang) zich temidden van hun vijf begeleiders en met behulp van de twee videoschermen nog nadrukkelijker als doorlopende blikvangsters ontpopten. Opvallend daarbij bleef hun grote ijver om toch maar weer telkens instrumentaal en vocaal te imponeren in plaats van op goedkoper wijze te scoren door meer met hun fraaie uiterlijk te koketteren. Zodoende etaleerden deze wervelende 'elfjes' meer karakter dan het gros van de vrouwelijke (met name Amerikaanse) collega's die wel (te) nadrukkelijk op de sexy toer gaan….