Enthousiaste reactie op opreden Ygdrassil op Folk op de Wâlden

Folk in de Wâlden kende afgelopen dinsdag een geweldige start. Sido Martens, muzikant en mede-organisator wil dat graag aan iedereen laten weten en stuurde onderstaand verslag:

De première van Folk in de Wâlden op dinsdagavond 5 oktober werd een grandioze en sfeervolle gebeurtenis. In een met ruim 90 personen bomvol Stania State hield Ygdrassil twee sets lang het publiek in haar ban. De immer aangename harmonieën van Annemarieke Coenders en Linde Nijland kregen, ondersteund door multi-intrumentalist Bert Ridderbos, vooral in de tweede set een extra dimensie. Met het donkere park vol machtig ruisende beuken zichtbaar door de met kaarsen verlichte ruiten ontstond een huiskamerachtige intimiteit waarin Ygdrassil excelleerde: engelachtige vocalen, wonderschone melodieën en een fantastische interactie tussen de beide dames. De organisatie prees zich zeer gelukkig met de onverwacht grote opkomst.

Het eerstvolgende concert vindt plaats op dinsdag 23 november a.s., gast is dan de Amerikaanse singer-songwriter David Olney. Lezers van Folkforum die op de hoogte willen blijven van de activiteiten van Folk in de Wâlden kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief, stuur daartoe een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..