Zangeres Welmoed Fearsma gaf een indrukwekkend concert tijdens het afgelopen Tsjoch-festival. Recensent Assie Aukes toonde zich er op Folkforum erg enthousiast over (zie Recensies Concerten). Welmoed geeft in een reactie nog wat aanvullende info en een kleine correctie:

Hallo Assie,

Allereerst héél hartelijk dank voor je prachtige recensie van mijn optreden op Tsjoch 26. Die kan ik als beginnend solist in m'n broekzak steken.
Ik heb alleen een paar kleine aanvullingen. Nu weet ik niet of je de informatie op zo'n site kunt veranderen of niet (daarvoor ben ik nog te veel een leek!) en of je 't zelf belangrijk genoeg vindt, maar mijn Bob Dylan-bewerking was van het gedicht Black Cross, de bootleg stamt uit 1972 en de maker van het gedicht is Joseph S. Newman.
Pietlut als ik ben, vind ik het van redelijk belang dat deze gegevens correct vermeld worden. Verder vond het optreden plaats in de Zwarte zaal en speelde Autumn in 2002 op Wâldrock, maar die twee dingen zijn wat minder relevant.
Wellicht vind je het aardig om te weten dat Tsjoch een optreden heeft voortgebracht op 21 februari 2004 in het dorpshuis van Poppingawier, voor de folkklub aldaar. Het is een dubbelconcert met Dwars i.o., die ook op Tsjoch 26 speelden. Een zekere Titus de Wolff probeert deze folkklub nieuw leven in te blazen.
Nogmaals dank voor je lovende woorden; ze zijn een goede tegenspraak op de altijd aanwezige onzekerheden!

Met vriendelijke groet,
Welmoed Fearsma