O, Folk Grollo moet zijn Folk Grolloo

Hoi, nog een dingetje over de entry van 12-2: Er staat (en inderdaad, ik schreef): "De serieuze muziekbladen namen ons echter kennelijk niet serieus, want ondanks mails en persberichten zijn wij voor zover ik kan zien nergens opgenomen in de concertagenda-'s (met uitzondering van NOS teletekst pagina 409)".
Maar ik heb met de neus gekeken (beter gezegd: ik heb op de webversies gekeken van die muziekbladen, en nu heb ik de bladversies onder ogen gehad). We hebben een kleine advertentie in Heaven (dit was lang geleden voorgesteld maar nooit bevestigd dus toch nog een verrassing), een (betaalde) kwart pagina in New Folk Sounds - we zijn dan wel in beide gevallen niet in de concertagenda opgenomen maar we staan in het blad en daar gaat het om - en we zijn opgenomen in de Deruit!-bijlage van OOR. Nu Aloha nog waarvan ik de nieuwe editie nog niet heb gezien.
Wel moet me van het hart dat we het vervelend vinden dat zowel Heaven als New Folk Sounds, met name deze laatste, ondanks het hebben van kontakt en sturen van persberichten ons niet in hun respectievelijke concertagenda's opnam, maar ja. We staan erin met onze advertentie.

NB je noemt ons festival steeds Folk Grollo met 1 "o" maar het is toch echt Grolloo. Mensen die de spelling van de Cuby-LP 'Groeten Uit Grollo' gewend zijn, zitten fout ... hoewel dat destijds overigens wel degelijk de correcte spelling was. Maar nu niet meer...

groetjes, Koen