Op vrijdag 5 oktober staat Anthony John Clarke op het podium van Trouble Tree FolkConcerts in Koudekerk a/d Rijn, een concert met een Iers tintje.

Anthony John Clarke, geboren in Belfast wist al vroeg wat zijn roeping was. Na het horen van Barry Maguire’s  “Eve of Destruction” en “Like a Rolling Stone” van Dylan kocht hij met zijn krantengeld een tweedehands Eko Ranger 6 en startte zijn carrière. Geinspireerd door Christy Moore, Al Stewart, John Martyn, Pentangle, Jackson Browne, the Kinks en veel meer musici uit de sixties en de seventies begon hij heel jong een lange  muzikale reis met vallen en opstaan en met daarin als rode draad: de songwriter. Heeft inmiddels twaalf albums op zijn naam staan, speelde over de hele wereld en voor een grote schare trouwe liefhebbers. Een goed bewaard geheim dus en veel te lang in schaduw van anderen, hij behoort als singersong-writer tot de top. Schreef “Irish Eyes” en het prachtige “Seven in Ireland”. Hij heeft  een uitstekende live reputatie opgebouwd met grappige, boeiende verhalen, geweldige performance en vanwege zijn sterke songs. Een hardwerkende, sympathieke songsmid uit Noord-Ierland.

Anthony John Clarke
Anthony John Clarke


Vrijdag 5 oktober 2018, Anthony John Clarke bij TTFC in de Slotzaal van de  Ridderhof, Hoogewaard 39  in Koudekerk a/d Rijn.  
Aanvang 20.30u. De entree is € 15,- .
Reserveren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of inspreken via  071-3414647  

Websites:
www.anthonyjohnclarke.com
www.ttfolk.nl