Op zaterdag 26 januari presenteert de Brabantse folkmuziekbende Vandiekomsa zijn nieuwe album Efkes Nog in Paradox Tilburg.

Een nieuw jaar en een nieuwe cd: Vandiekomsa presenteert Efkes Nog in Paradox Tilburg.
Vandiekomsa is nog steeds die eigenzinnige Brabantse folkmuziekbende, met een aantrekkelijke mix van liedjes, deuntjes en actuele kletspraat. In een volledig akoestische bezetting. Efkes Nog biedt een afwisselende luisterervaring zoals we dat van de mannen gewend zijn: van lange verhalen, persoonlijke overpeinzingen tot hilarische onzin. En dat allemaal met de onbetwiste Brabantse tongval.

De feestelijkheden worden geopend door Niek en Annelies van Uden. Annelies was de afgelopen jaren al vaker te horen in Salmagondis, terwijl Niek zijn sporen verdiende met bands als Té, BmB en duo Dans l'Air. Nu brengen zij samen een grote variëteit aan stijlen en dansen, met folk in de hoofdrol.

Er wordt de 26e ook stilgestaan bij het afscheid van accordeonist Kees Schoone. "Onze grootheid op de luchtpiano wil het wat rustiger aan gaan doen en zal nog eenmaal schitteren met Vandiekomsa," zo laat de groep weten.

Een voorproefje van de cd is te vinden op ​Youtube​.

Vandiekomsa, foto Ronald Rietman
Vandiekomsa, foto Ronald Rietman

Zaterdag 26 januari 2019, Vandiekomsa presenteert Efkes Nog in Paradox Tilburg
Entree is €5. Kaartjes zijn verkrijgbaar aan de deur of via ​Paradox Tilburg​.
Paradox Tilburg is te vinden aan de Telegraafstraat 62, Tilburg. De deur is open vanaf 20u.
Vandiekomsa is ook te vinden op het wereldwijde web: http://www.vandiekomsa.nl/ en Facebook: https://www.facebook.com/Vandiekomsa/.