Vrijdag 27 september start het nieuwe concertseizoen van Trouble Tree Folk Concerts (TTFC) in Koudekerk a/d Rijn en dan trappen ze af met The Jigantics.

Deze roots band uit Engeland heeft in zijn carrière diverse muziekstijlen gespeeld. De muziek van The Jigantics is daarom niet onder één noemer te vangen. Ze brengen een aanstekelijke mix van blues, rock, folk, americana en cajun, weten dit alles met veel flair te combineren en schakelen ook moeiteloos over naar een prachtige folk ballad. Behalve dat ieder van de bandleden meerdere instrumenten bespeelt, zijn het ook nog eens allemaal fantastische zangers. Dit vertaalt zich in prachtige harmonieën, maar ook in een grote afwisseling wat betreft de lead vocals. Geweldige band met een inspirerende live performance. Niet missen dus deze avond en reserveer op tijd uw plekje.

"A fabulous fusion of blues, rock, folk and Americana that blew the socks off our audience. Absolute class." Steve Sheldon  www.folkicons.co.uk

The Jigantics
The Jigantics


Vrijdag 27 september 2019, The Jigantics bij TTFC in de Slotzaal van de Ridderhof in Koudekerk a/d Rijn. De entree is € 15,- . Het begint om 20.30u.  
              
Reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of inspreken via 071-3414647 (naam + aantal kaarten)

http://thejigantics.com/
www.ttfolk.nl

Verder staan op het programma van TTFC:  
11 oktober: Colum Sands (Irl)
8 november: Jenny Wren and Her Borrowed Wings (GB)
22 november: The Miles Rose (GB)