Op zondag 3 oktober is er weer een Folkcafé in de Groene Engel in Oss met een optreden van de band Squander Squad die voor een feestje gaan zorgen.

Gegarandeerd feest”, volgens de heren en dame van Squander Squad. En daar is geen woord over gelogen. Vanaf de eerste seconde waant u zich het ene moment in Dublin, in een sfeervolle Ierse pub, met een smaakvolle pint in de hand, het andere moment rondom een kampvuur, meezingend met klassieke folksongs.

Het publiek: soms muisstil luisterend, zachtjes meewiegend op het ritme, dan weer uitbundig dansend tot men er bij neervalt. De energie en muzikaliteit die deze band brengt is ongekend, alsof elk optreden hun laatste zou kunnen zijn.

Ze willen graag, overal waar ze komen, een goed feestje bouwen. Brabantse gezelligheid en Ierse folklore gaan, zo blijkt wel, erg goed samen. Eigen werk, met verschillende invloeden zoals folk, country en balkan, naadloos aangevuld met covers van bekende folkbands als Flogging Molly, The Pogues en The Dubliners.

Iers geluk was nog nooit zo dichtbij.

Squander Squad
Squander Squad


Squander Squad is:

Jasper van den Bosch: zang, gitaar

Jarek Mathijssen: accordeon, toetsen

Paul Rampaart: bas, zang

Jamy Rockx: drums, zang

Wieske Matthijssen: dwarsfluit, zang

Zondag 3 oktober 2021, Squander Squad in Folkcafé de Groene Engel in Oss
Aanvang 16:00
Zaal open 15:00
Entree Gratis
Zie ook: https://www.groene-engel.nl/programma/squander-squad-folkcafe/.

Belangrijk! Je hebt een coronatoegangsbewijs nodig voor dit event. Hiermee bewijs je dat je gevaccineerd bent, of negatief getest bent of dat je eerder corona hebt gehad.