Op 14 februari speelt VanWyck bij de herstart van seizoen 2021/2022 van De Maandag van Van Meurs in Eindhoven. Het optreden is in de tweede foyer van het Muziekgebouw.

In de nieuwsbrief laat programmeur Ankie Keultjes van Meurs weten:

Beste mensen, we mogen weer!

Helaas niet in de ons zo vertrouwde Meneer Frits maar we hebben een prachtig alternatief gevonden in het Muziekgebouw zelf, de minstens zo sfeervolle 2e Foyer.

Vanwege de corona maatregelen is de nieuwe aanvangstijd van alle concerten vanaf heden 20.15 uur. De zaal is  open vanaf 19.45 uur dus kom  op tijd, dan kunt u nog een drankje bestellen voor aanvang van het concert.

Op 14 februari ontvangen we de zowel nationaal als internationaal veelgeprezen singer-songwriter Christien Oele met haar band. Zij opereert onder de naam VanWyck en was al eens te zien in een uitverkochte Meneer Frits waar zij een indrukwekkend concert ten gehore bracht, dus alle reden om haar nog eens terug op ons podium te vragen.

In drie jaar tijd bracht de Amsterdamse singer-songwriter VanWyck drie albums uit die bewondering oogstten tot ver over de landsgrenzen. Zij debuteerde in 2018 met An Average Woman, een plaat die direct werd omarmd door de fijnproevers, het album Molton Rock, uitgebracht in 2019 werd door het Dagblad van het Noorden bestempeld tot de mooiste Nederlandse popplaat van 2019  en het album God is in the Detour, een wat intiemer album, tot stand gekomen in de corona tijd,  kreeg van het Engelse MOJO magazine maar liefst 4 sterren.

Met haar vierde album dat uit zal komen bij Excelsior Recordings begin 2022 reikt VanWyck nog hoger: The Epic Tale of the Stranded Man is een groots opgezette vertelling over een man die aanspoelt op een eiland en niet meer weet wie hij is.  

Vanaf maart  kunt u weer wekelijks van de Maandag van Van Meurs gaan genieten.

Maandag 14 februari 2022, Vanwyck bij de Maandag van Van Meurs in de tweede foyer van Muziekgebouw Eindhoven.
AAnvang 20:15 uur, entree € 12,-

Programma maart 2022:

7 maart Roseanne Reid + My Darling Clementine 

14 maart The MAtthews Baartmans Conspiracy

21 maart Eileen Rose & The Holy Wreck

28 maart Session Ameericana

Info en tickets via: https://www.demaandagvanvanmeurs.nl/.