Op zondagmiddag 13 maart vindt het eerste concert van dit jaar plaats in café De Amer te Amen met Lucky Fonz III.

Spitsafbijter van 2022 in De Amer in Amen is singer-songwriter Lucky Fonz III, die al ruim 12 jaar in het Nederlands zingt. Zijn toegankelijke en vaak grappige liedjes verhalen over alledaagse zaken, de liefde en persoonlijke ervaringen. Muzikaal verrast hij met arrangementen die prima bij zijn teksten passen.

Lucky Fonz III begint als singer-songwriter in de Schotse folk traditie en wint in 2006 de Grote Prijs van Nederland. De optredens in binnen- en buitenland volgen al snel. In 2008 is hij vaste muzikale gast in De Wereld Draait Door en na drie Engelstalige albums brengt hij vanaf 2010 Nederlandstalige albums uit. Over het in 2019 verschenen ‘Multimens’ zegt hij zelf:

Waar ik als artiest vroeger graag in mijn eigen afgesloten wereldje mijn muziek vormgaf, heb ik voor dit album geprobeerd om de wereld om mij heen juist meer op te zoeken. Dat uitte zich in intensieve samenwerkingen met 14 producers uit verschillende muziekstijlen, steden en landen. Ik heb ook mijn eigen vastgeroeste ideeën over mezelf als artiest kunnen inruilen voor een vrijere kijk, waarin ik het mezelf toestond om ‘fluïde’ te zijn tussen verschillende genres, thema’s, opnametechnieken, instrumenten, onderwerpen etc… Dit alles voelde als een geweldige reis. ‘Multimens’ is een epische, wijd-uiteenlopende collage van te gekke Nederpop.”

De Amer is blij weer concertbezoekers te kunnen ontvangen. De liefhebbers staat nog een prachtig mooi muziekseizoen te wachten. De talloze muzikale pareltjes uit het vernieuwde programmaoverzicht zijn te vinden op de website: www.cafedeamer.nl. Hier kunnen belangstellenden ook het reserveringsformulier voor de concerten vinden.

Zondag 13 maart 2022, Lucky Fonz III in Cultureel café De Amer, Amen 20 te Amen
Aanvang 14 uur.

Ook op het programma bij De Amer:

Lenny Kuhr, vrijdag 18 maart, 20.00 uur
Martyn Joseph, zondag 20 maart, 14.00 uur
VanWyck, zaterdag 26 maart, 20.00 uur
Dynamite Blues Band, zondag 27 maart, 14.00 uur