Country rocker Bob Wayne heeft drie optredens in Nederland, hij speelt op Paaspop (15-4), daarna is hij nog in Apeldoorn (11-5) te zien en op 12 mei bij Poppodium Duycker in Hoofddorp.

Op donderdag 12 mei om 20:30 uur betreedt Bob Wayne het podium van Duycker in Hoofddorp. Geïnspireerd door het leven onderweg schrijft Wayne opzwepende country. Na 12 jaar toeren met zijn band en het opnemen van 8 albums pakt de country rocker zijn gitaar en gaat hij een jaar solo. Een aanrader voor iedereen met een hart voor rock ’n roll.

Vorig jaar verraste Wayne zijn fans met een nieuwe single: Headed To The Country. “Gezien de staat van de wereld en alles wat er vandaag de dag in gebeurt, heb ik het gevoel dat ik niet de enige persoon kan zijn die zijn telefoon door het toilet wil spoelen en de zonsondergang tegemoet wil gaan,” zegt Wayne over de inspiratie voor het nummer.

Donderdag 12 mei 2022, Bob Wayne bij Poppodium Duycker in Hoofddorp. 
Aanvang 20:30 uur, entree €12,50
De supportact van deze avond is Dan German. Bij deze echte verhalenverteller hoor je dat hij is opgevoed met de muziek van Bruce Springsteen op de achtergrond.
Meer informatie en tickets zijn verkrijgbaar via www.duycker.nl