Op zondag 13 november speelt de Engelse folkzanger Stuart Pendrill bij Rocking Good Folk in Winsum.

Stuart Pendrill is een Engelse folkzanger die uit Kent, Zuid-Engeland komt. Stuart schrijft zijn eigen liedjes, en speelt ook zijn eigen arrangementen van bekende traditionele en zeeliederen. Naast de vele optredens in het VK heeft de Damster Engelsman ook opgetreden in Duitsland, Spanje, Frankrijk en Australië. Naast zijn vele solo-optredens, zingt Stuart ook samen met de bekende shantygroep Armstrong's Patent uit Appingedam, die op vele festivals in heel Europa naam gemaakt heeft. Stuart heeft twee cd's, Over and Over en Lanes, die beide beschikbaar zijn op Bandcamp en Reverbnation.

Tijdens de lockdown nam Stuart een reeks liedjes op van zijn landgenoot singer/songwriter Ron Trueman-Border, getiteld The Border Lines, die ook beschikbaar zijn op Bandcamp en op YouTube en Spotify.

Deze winter is Stuart van plan om nog een cd op te nemen, dit keer met zeeliedjes, met een nieuw lied dat hij zelf heeft geschreven, plus nieuwe arrangementen van bekende zeeliederen.

Een optreden van Stuart is een heerlijke middag originele en traditionele songs, gebracht met altijd een zonnige inborst en een warm gemoed.

Stuart Pendrill, foto Wim Hazenhoek
Stuart Pendrill, foto Wim Hazenhoek


Wanneer: Zondag 13 november 2022
Hoe laat: 14:30, deur open 14:00
Waar: Cafe The Jolly Cat, Hoofdstraat W 5a, 9951 AA WINSUM
Entree: € 15,-
Kaartverkoop: www.rockinggoodfolk.nl en 06 39391954